fbpx

Track C

1-jarig traject Communicatiemanagement

Bachelordiploma op zak, maar op zoek naar een extra troef om je profiel te boosten? Je hunkert naar een creatief perspectief op het bedrijfsleven

Track C, het verkort traject van de opleiding Communicatiemanagement aan Howest, biedt je de kans om je in 1 jaar tot communicatiespecialist te ontpoppen.

groepsfoto van Track C studenten die het verkort traject communicatiemanagement volgden aan howest, hogeschool west-vlaanderen in kortrijk. Deze groepsfoto is genomen bij TBWA in Helsinki, Finland

Hungry for more? Boost je profiel met communicatiekennis én creatieve skills

Je ontwikkelt essentiële communicatiekennis en hands-on creatieve skills voor doeltreffende offline én digitale communicatie. Met opdrachten toets je de theorie aan de praktijk. Je bedenkt en realiseert communicatieplannen en marketingstrategieën op maat van de doelgroep. Weapons of choice? Aanstekelijke argumenten, een neus voor trends, en sociale en andere online media.

Als kers op de taart versterk je je cv met een inspirerende stage in de communicatiesector.

Track C stoomt je klaar voor een waaier aan communicatiefuncties: PR-specialist, salesaccount,  marketingconsultant, eventmanager, persverantwoordelijke,… 

Voor wie?

Je hebt minstens een bachelordiploma Bedrijfs­management, handelswetenschappenen bedrijfskunde, human resources management, Journalistiek, Toerisme­ en recreatiemanagement, eventmanagement, Office Management, hotelmanagement of een master Handelsingenieur (marketing). Andere diploma’s zoals taal­ en letterkunde op aanvraag.

"De Track C opleiding aan Howest zorgde ervoor dat ik mijn eerder opgedane kennis over marketing & communicatie kon verrijken met trends, inzichten en tools uit het nieuwe digitale tijdperk.Dat ik de opleiding in 1 jaar zou kunnen afwerken, was voor mij één van de doorslaggevende factoren, om mij in te schrijven voor deze boeiende Track C opleiding aan de opleiding Communicatiemanagement van Howest. Dankzij de opleiding leerde ik niet enkel heel veel nieuws bij over communicatie & marketing. De opleiding bezorgde me ook tonnen vernieuwde energie en inzichten om erna opnieuw professioneel aan de slag te kunnen gaan. Dat besef ik nu heel goed in mijn job als UNESCO Design Region Program Manager bij Designregio Kortrijk."

Scream and shout and let it all out!

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? Neem contact op met Evelien Martens,  Track C coördinator van de opleiding Communicatiemanagement aan Howest.