fbpx

Sofie Van Hooydonk

portret van Sofie Van Hooydonck influencer en blogger keynote op let's talk influencers powered by howest communicatiemanagement over influencer marketing

Influencer + company: match made in heaven?

Student-onderneemster Sofie Van Hooydonk startte Bouw Jouw Imperium, een platform om influencers en bedrijven dichter bij elkaar te brengen. Ze begrijpt als geen ander het belang van authenticiteit op Instagram en kent het social media platform als haar broekzak. Het bewijs? Ze zorgde er deze zomer voor dat de Instagrampagina van Wijnegem Shopping uitgroeide tot het account met de hoogste interactiegraad van alle shoppingcentra in Europa.

Daarnaast is deze bezige bij zelf als influencer actief onder de naam Sophia_getfit, runt ze haar eigen dansstudio Petit Plié en organiseert ze dansevenementen met Dance Attack.

In januari brengt ze haar tweede boek uit, Vlaamse Instagram Influencers 2019. Een must have handleiding voor elk bedrijf dat mee op de influencertrein wil springen.

Tijdens Sofie’s keynote krijg je antwoord op verschillende vragen. Hoe vind je de perfecte match voor jouw bedrijf? Wanneer zet je in op influencer marketing (en wanneer niet)? Hoe onderscheid je geloofwaardige influencers?