fbpx

Vlog Mashup: #FirstTimeVloggers 2021

#FirstTime Vloggers 2021

Video is een krachtig communicatiemiddel om in te zetten in je communicatiestrategie. Een goede video versterkt je online zichtbaarheid, personal branding en vindbaarheid op internet. En daar weten onze #FirstTimeVloggers alles van. In het vak Blogging en Vlogging maken de tweedejaarsstudenten én Track C studenten vlogs in functie van hun eigen personal brand.

Maar wat is een vlog nu precies? Vlog is een samengesteld woord van video en blog en in essentie een videodagboek. Vaak zijn vlogs een persoonlijk online dagboek, waarbij vloggers een kijkje in hun leven geven. Vloggen is dus dé manier om mensen direct en persoonlijk te betrekken bij je personal brand.

Met de eigen smartphone en de nodige storytelling skills maakten onze #FirstTimeVloggers authentieke videoverhalen. De thema’s waarover de studenten vloggen zijn zeer divers, je kan het zo gek niet bedenken. Er werd – hoe kan het ook anders – gevlogd over het communicatievak. Zo zagen we vlogjes over contentcreatie, podcasts, drone video’s, fotografiefilm en marketing. Maar ook trendy topics als art & fashion, happy healthy, startersverhalen, selflove, destress, modelling en foodies passeerden de revue. Een sneak peak zie je in bovenstaande Vlog Mashup van 2021.

Hungry for more #FirstTimeVloggers?

Deze zomer staat elke week een #FirstTimeVlogger in the picture op ons Instagram en YouTube-kanaal. 💛Enjoy!💛

Zelf leren bloggen en vloggen?

Schoolbanken net verlaten? Misschien is Communicatiemanagement iets voor jou? 

Bachelor- of masterdiploma op zak? Met Track C kan je in sneltempo – op 1 jaar tijd – je diploma Communicatiemanagement binnenhalen!