Over Let's Talk

Halfjaarlijks evenement voor professionals en studenten in de communicatie

Let’s Talk is een initiatief georganiseerd door de bacheloropleiding Communicatiemanagement aan Howest.

Het is een netwerkmoment rond een hot topic in de communicatiewereld.

Aan de hand van verschillende sprekers wordt je ondergedompeld in de wereld van echte communicatieprofessionals.

Let’s Talk heeft reeds 2 succesvolle edities achter de rug: Let’s Talk Smart en Let’s Talk Video.

Let's Talk Video

Woensdag 3 mei 2017

Content is king! En die content komt steeds vaker in de vorm van video. Let’s Talk Video wil een antwoord geven op de prangende vraag: hoe kan video een echte toegevoegde waarde bieden aan de communicatie van jouw organisatie en doet dat door sprekers uit te nodigen die elk een heel uniek perspectief bieden op het gebruik van video in het bedrijfsleven.

De sprekers op Let’s Talk Video waren Patrick Saliën, video manager bij Mediahuis, Nico Van de Velde, Director Strategy & Content van Hotel Hungaria, Mike Van Cleven, founder Farmboy, vlogger ZA KA, Sven De Coninck en Pieter Blomme van REC, Geert Coppens, co-founder & CTO Moovly en Arnaud van de Calseyde en Arthur Le Boudec van StoryMe.

Let's Talk Smart

Woensdag 14 december 2016

Smartphones worden almaar belangrijker in het bedrijfsleven. Maar wie hem slim wil gebruiken moet weten hoe hij ermee moet omspringen. Let’s Talk Smart wil een antwoord geven op deze prangende vraag: hoe kan je smartphone een echte toegevoegde waarde bieden aan jou als communicatieprofessional?

Veel bedrijven hebben al een online strategie, maar Thomas Smolders leert ons hoe we die online conversation verder kunnen perfectioneren met tekst, foto’s en video’s.  Beelden en infographics zijn aan een enorme opmars bezig. Vicky Bogaert is een expert en leert ons de kneepjes van het vakje: je smartphone wordt je beste camera!  Zonder apps geen communicatie! Denk maar aan Mailchimp, Feedly enz. Kristof D’hanens & Mathias Algoet van Appstublieft maken ons wegwijs in al de nieuwste en efficiëntste apps.